Trabzon'da HAS Parti tanıtıldı

Halkın Sesi Partisi Trabzon İl Teşkilatı yeni kurulan partinin tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıya eski ve yeni partililer, HAS Parti Genel Başkan yardımcısı ve halktan çok sayıda katılım oldu.Toplantıda İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından sinev

Trabzon'da HAS Parti tanıtıldı

Halkın Sesi Partisi Trabzon İl Teşkilatı yeni kurulan partinin tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıya eski ve yeni partililer, HAS Parti Genel Başkan yardımcısı ve halktan çok sayıda katılım oldu.

has_parti.jpg

Toplantıda İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından sinevizyon gösterisi ile yapılacak çalışmalar anlatıldı. Toplantıda öncelikle Trabzon İl Başkanı Ömer Topaloğlu konuştu. Topaloğlu; “Yeni partimizi halka tanıtmak istedik. İlimiz ilçemizle Trabzon’umuza tanıtmak istedik. Geleceğin iktidarı olacağız. Partimizin kapısı herkese açıktır” dedi. Toplantı sunumlarla devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset