Onun adı Çilingir JAJA!

Formayı kelimenin tam anlamıyla söke söke alan ve performansıyla takımın öne çıkan yıldızı haline gelen Jaja'ya teknik heyet yeni misyonlar yüklüyor. Orta saha ile hücum arasındaki koordinasyonda önemli rol oynayan, ayrıca şutları ve ceza sahası etkinlikl

Onun adı Çilingir JAJA!

Formayı kelimenin tam anlamıyla söke söke alan ve performansıyla takımın öne çıkan yıldızı haline gelen Jaja'ya teknik heyet yeni misyonlar yüklüyor. Orta saha ile hücum arasındaki koordinasyonda önemli rol oynayan, ayrıca şutları ve ceza sahası etkinlikleriyle gole de yakın duran Brezilyalı, antrenmanlarda özel frikik çalışmaları yapıyor. Şenol Güneş’in üzerine titrediği Sambacı’nın bundan sonraki süreçte ceza sahasına uzak bölgelerdeki duran topları kullanacağı ve Trabzonspor’a alternatif goller hazırlamak için uğraş vereceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor