Tatili bıraktı, cenazeye geliyor

 Suriye tarafından düşürülen uçağın şehit olan pilotları için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tatilini yarıda kesiyor.Başbakanın, Suriye tarafından düşürülen uçakta bulunan ve günler sonra naaşlarına ulaşılan şehit pilotlar için tatilini yarıda keserek Mala

Tatili bıraktı, cenazeye geliyor

 

Suriye tarafından düşürülen uçağın şehit olan pilotları için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tatilini yarıda kesiyor.

Başbakanın, Suriye tarafından düşürülen uçakta bulunan ve günler sonra naaşlarına ulaşılan şehit pilotlar için tatilini yarıda keserek Malatya'ya geçeceği öğrenildi. Ayrıca Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de şehit pilotların Malatya'daki cenaze törenine katılması bekleniyor.

Genelkurmay Başkanlığı, iki pilotun naaşının bulunduğunu ve denizin dibinden çıkartılarak Malatya'ya getirildiğini açıklamıştı.

 

3 GÜN ÖNCE GİTMİŞTİ

Erdoğan, 2 Temmuz gecesi, eşi Emine Erdoğan, kızı, damadı ve torunu ile 23.30 sıralarında Bodrum'daki Rixos Otel'e gitmişti. Erdoğan için otelde iki villa ve dört suit oda tahsis edimişti.

Erdoğan ailesinin tatili bir hafta ila 10 gün olarak planlanmıştı.

Başbakan Erdoğan için denizde bir tekne hazır edilmişti. Zira daha önceki tatillerini de Bodrum'da geçiren Başbakan Erdoğan'ın, tekne ile denize açılması bekleniyordu.

 

PROGRAMINDA SUUDİ PRENSLE GÖRÜŞME DE VARDI

Suudi Arabistan Kraliyet Ailesi'nin önemli isimlerinden Prens El Velid Bin Tallal Bin Abdülaziz El Suud ve ailesi de tatil için Bodrum'da. Başbakan Erdoğan'ın tatil planında Suudi Prens'le mini bir görüşme de vardı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset