Seymenoğlu yalnız bırakmadı

 AK Parti Trabzon Milletvekili ve Milletvekili adayı Safiye Seymenoğlu 10-16 Mayıs İşitme engelliler haftası nedeniyle İşitme Engelliler Özel eğitim ilköğretim okulu ve lisesini ayrıca Otistik çocuklar eğitim merkezini ziyaret etti.Ziyaret esnasında konuş

Seymenoğlu yalnız bırakmadı

 

AK Parti Trabzon Milletvekili ve Milletvekili adayı Safiye Seymenoğlu 10-16 Mayıs İşitme engelliler haftası nedeniyle İşitme Engelliler Özel eğitim ilköğretim okulu ve lisesini ayrıca Otistik çocuklar eğitim merkezini ziyaret etti.

Ziyaret esnasında konuşma yapan Safiye Seymenoğlu engel tanımadan her zaman gençlerin yanında olduklarını belirterek “Önceki yıllarda işitme ve konuşma engelli çocuklarımızı aileleri ortaya çıkartmıyordu. Halkımız bu konuda çekingen davranıyordu. Yaptığımız çalışmalar sonucu bu sorunu aştık. Bugün onlarda eğitim alıyor, onlarda her branşta yeteneklerini sergiliyorlar. Her zaman engelli çocuklarımızın yanında olup onlara sahip çıkacağız ve onlara en iyi hizmeti sunmak için çalışacağız” dedi.

Ziyaret esnasında çocuklarla yakından ilgilenen Seymenoğlu İşitme Engelliler ilköğretim okulu öğrencileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset