Alkollü diye uçağa almadılar

Edinilen bilgiye göre olay, Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali'nde meydana geldi. Antalya'ya yolculuk yapmak üzere havalimanına gelen H.Ş. isimli yolcu, alkollü olduğu gerekçesiyle uçağa alınmadı. Uçak görevlilerine itiraz eden H.Ş., polis ekipleri ta

Alkollü diye uçağa almadılar

Edinilen bilgiye göre olay, Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali'nde meydana geldi. Antalya'ya yolculuk yapmak üzere havalimanına gelen H.Ş. isimli yolcu, alkollü olduğu gerekçesiyle uçağa alınmadı. Uçak görevlilerine itiraz eden H.Ş., polis ekipleri tarafından polis merkezine götürüldü. Uçak, olay nedeniyle yaklaşık 20 dakika rötar yaptı. Polis merkezindeki ifadesi alınan şahsı, daha sonra serbest bırakıldı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan H.Ş., yolculuk öncesinde bekleme salonunda uyuyakaldığını belirterek, "Ben dün Antalya'da 48 saat boyunca araba kullanarak ve hiç uyumayarak geldim. Birazda yorgunluk vardı üzerimde. Bir şişe bira içtim. Alkol durumum ölçülsün, eğer alkollü çıkarsam basın mensuplarının karşısında, özür dileyeceğim" dedi.

Kaptan pilot tarafından uçağa alınmadığını iddia eden şahıs, "Kendisinin keyfi üzerine, beni uçağa almayacağını söyledi. Memur arkadaşları da çağırdı, onların ısrarlarına rağmen de tutanak tutmadı. Ben de bunun dikkatini çekmek için, gerekirs, kendi üstümü de soyacağım" diye konuştu.

Uçağın içerisinde herhangi bir taşkınlık ve yolcuları rahatsız edecek bir hareket yapmadığını öne süren H.Ş., "Ben tam uçağa biniyordum, binemeyeceğimi söylediler. Ben uçak rötar yapmasına rağmen, hiç kimseye bir şey söylemedim. Rötarlı kalkıp onun hesabını bize vereceğine, ben 10 dakika geç kaldığım için benim biletim neden yanıyor onu söylesinler. Benim biletimi kim verecek şimdi? Param yok, hiç bir şeyim yok. Ben burada yerde yatacağım. Ben şikayetçi olacağım" şeklinde konuştu.

Şahıs, daha sonra hastaneden alkol raporu almak üzere havalimanından ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler