Şahin'e saldırıyı değerlendirdi

 "CHP'yi suçlayacağına, ülkeyi nasıl yönettiğini, ülkenin geldiği noktayı görmesi lazım" CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sultangazi'de vatandaşlarla bayramlaşma töreni sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı

Şahin'e saldırıyı değerlendirdi

 

"CHP'yi suçlayacağına, ülkeyi nasıl yönettiğini, ülkenin geldiği noktayı görmesi lazım"

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sultangazi'de vatandaşlarla bayramlaşma töreni sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in Hakkari ziyareti sırasındaki saldırının sorulması üzerine "Sayın Başbakanın, bir İçişleri Bakanının polis tarafından kaçırılma noktasına gelmesini oturup düşünmesi lazım. CHP'yi suçlayacağına, ülkeyi nasıl

 

yönettiğini, ülkenin geldiği noktayı görmesi lazım. Ben, bu ülkede huzur istiyorum, sayın Başbakan huzursuzluk istiyor. Ben bu ülkede barış istiyorum, sayın Başbakan kavga istiyor. Aramızdaki fark bu" dedi.

 

Kılıçdaroğlu, halkın ortasında olduğunu ve Türkiye'nin her yerinde aynı şekilde yer alabildiğini ifade etti. Kılıçdaroğlu, başbakanın ve bakanların barıştan yana olmadıkları ve kavgadan nemalandıkları için bunu yapamadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset