Bayan Kızılcık çocukları unutmadı

  Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, Ramazan Bayramının birinci günü Fatih Çocuk Yuvası’nda bulunan koruma ve bakım altındaki çocuklar ile kahvaltıda bir araya geldi.Çocuklarla yakından ilgilenen Bayan Kızılcık, çocukların yemek servi

Bayan Kızılcık çocukları unutmadı

 

 

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, Ramazan Bayramının birinci günü Fatih Çocuk Yuvası’nda bulunan koruma ve bakım altındaki çocuklar ile kahvaltıda bir araya geldi.

Çocuklarla yakından ilgilenen Bayan Kızılcık, çocukların yemek servisine de yardım etti.

Yuvada bulunan çocuklarla çeşitli aktiviteler gerçekleştirerek bir araya geldiklerini kaydeden Bayan Kızılcık, geleceğimizin teminatı gençlerin sağlıklı birer birey olarak yetişmelerine son derece önem verdiklerini belirtti.

Ramazan Bayramının birinci günü yuvada bulunan çocuklarla bir arada bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Bayan Kızılcık, “Bayramın birinci günü yavrularımız ile bir araya gelmek istedim. Onların kendilerini yalnız hissetmeleri için devletimiz elinden geleni yapıyor. Bizde yavrularımız ile bazen paten yapıyoruz, bazen sahilde yürüyoruz, bazen de bu tür yemeklerde bir araya geliyoruz. Çocuklarımızın durumları hakkında da hocalarından bilgi alıyor ve takip ediyorum. Bugünde bayramda onlarla kahvaltıda bir araya gelerek, sohbet ettik. Yavrularımızın yanında olmak beni mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

Gençlerimizin gelecekte ülkemize yön veren birer birey olmalarını istediklerini kaydeden Bayan Kızılcık, “Yavrularımızın eğitimlerini iyi almaları ve ileride ülkemize yön veren birer birey olmaları bizler için son derece önemli. Onların gelecekte ülkemizde önemli yerlerde olacaklarına inanıyorum. Ayrıca çocuklarımızın iyi yetişmeleri için canla başla çalışan personelimize de teşekkür etmek isterim” dedi.

Çocuklar ise, kendilerini yalnız bırakmayan Bayan Kızılcık’a teşekkür ederek, “ Sema Annemiz bizlerin her zaman yanında. Biz kendisine ‘Beyaz Melek’ olarak hitap ediyoruz. Trabzon’a geldiği günden beri onun bizim yanımızda olmasından son derece memnunuz. Onunla birlikte buz pateni, yürüyüş ve çeşitli programlarda bir araya geldik. Bizleri asla yalnız bırakmayan Sema annemiz bayramda da yanımızda oldu. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır” ifadelerine yer verdiler.

Yemeğin ardından çay sohbetinde çocuklar ile görüşen Bayan Kızılcık, sıkıntıları olması durumunda çocukların kendisine ulaşabileceklerini belirtti.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler