Özçilingir'den belediyeye eleştiri

CHP Trabzon Merkez İlçe Başkanı Murat Özçilingir, Trabzon Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesi ile ilgili açıklama yaparak belediyeyi eleştirdi. İşte Özçilingir'in açıklaması: "Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında istimlak edilecek olan tabakhanenin t

Özçilingir'den belediyeye eleştiri
CHP Trabzon Merkez İlçe Başkanı Murat Özçilingir, Trabzon Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesi ile ilgili açıklama yaparak belediyeyi eleştirdi.

İşte Özçilingir'in açıklaması:

"Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında istimlak edilecek olan tabakhanenin tümü, Cumhuriyet mahallesinin de bir kısmının istimlahı için metrekare başına belirlenen 350-500.TL'lik fiyat hak sahiplerinin mağduriyetine sebep olmaktadır. Önceki yıllarda bu yerler için belirlenen fiyatın metrekare başına 1300-1600 TL .arasında olmuştur.

Trabzon Belediyesi ve TOKİ'nin bu mahallelerde yaşayan insanlarımızın mağduriyetine sebep olacak bu fiyat uygulamasından bir an önce vazgeçip hak sahiplerine hak ettikleri parayı vermelidirler.

CHP olarak mahalle sakinlerimizin mağduriyetleri giderilene kadar onların destekçisi olacağız"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset