Trabzon'dan Abitoğlu'na tepki

Turkcell Süper Lig'de Diyarbakırspor'u deplasmanda 2-1 yenmesine karşın Trabzonspor'da, hakem Mustafa Kemal Abitoğlu'na tepki sürüyor.      Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce Bursaspor ve Galatasaray maçındaki y

Trabzon'dan Abitoğlu'na tepki

Turkcell Süper Lig'de Diyarbakırspor'u deplasmanda 2-1 yenmesine karşın Trabzonspor'da, hakem Mustafa Kemal Abitoğlu'na tepki sürüyor.
    

Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce Bursaspor ve Galatasaray maçındaki yönetimi nedeniyle tepkide bulundukları Abitoğlu'nun Diyarbakırspor maçında da kötü bir yönetim gösterdiğini savunarak, ''Diyarbakırspor maçında galip geldik diye Abitoğlu'nun yaptıklarını görmezlikten gelemeyiz. Abitoğlu'nun herhalde Trabzonspor lehine penaltı vermemek gibi bir saplantısı var'' dedi.

''GÜNEŞ SEZON BAŞI OLSAYDI FARKLI OLURDU''- 
     
Teknik direktör Şenol Güneş'i göreve getirmek için sezon başında Güney Kore'ye gittiklerini dile getiren Yener, ''Ancak o dönemde Kore Kulübü haklı olarak onu vermemişti. Daha sonra sözleşmesi bitince sezon ortasında Şenol hocaya kavuşabildik'' diye konuştu.
    

Şenol Güneş ile anlaşmakta ısrar etmelerinin, başarılı geçen bu günlere olan inançlarından kaynaklandığını kaydeden Yener, ''Güneş, sezon başı bu takımda olsaydı bugünkü konumumuz daha farklı olurdu. Trabzonspor'un yakaladığı bu çıkışın süreceğine inanıyoruz'' dedi.
    
     -KUPA MAÇI- 
     
Hasan Yener, çarşamba günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacakları kupa maçından avantajlı bir skorla ayrılmak istediklerini dile getirerek, ''Biz sadece çeyrek finali geçmek değil, kupayı da almak istiyoruz. Olimpiyat Stadı'na en çok taraftar çeken takımız. Bu maçta kendi taraftar rekorumuzu da egale etmek istiyoruz'' ifadelerini kullandı.
    

Yener, Hüseyin Avni Aker Stadı'nın saha zeminin bozulması nedeniyle hafta sonundaki Manisaspor maçını da Olimpiyat Stadı'nda yapacaklarına dikkati çekerek, şunları söyledi:
   

  ''Art arda iki maçımızı Olimpiyat Stadı'nda oynayacağız. Daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile kupa maçının rövanşı var. Sahamızın durumuna göre bu maçı da Rize'de oynayabiliriz. Perşembe günü bu konuda bir değerlendirme yaparak duruma göre Futbol Federasyonu'ndan istekte bulunabiliriz
    

Daha önce Galatasaray maçında da Abitoğlu'nun penaltılarını vermediğini iddia eden Yener, şöyle devam etti:
     ''Gözünün önünde bir pozisyonunu görmemesi mümkün değil. Bunu başka türlü de izah edemiyoruz. Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu'na bu konuda yazı yazacağız. Bu yazıda daha önce söylediklerimizin doğru olduğunu Abitoğlu'nun bundan sonra bizim maçlarımızda görev almaması gerektiğini ifade edeceğiz. Çünkü Trabzonspor'a önyargılı olduğunu veya hakemliğin yetersiz olduğunu düşünüyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler