MHP Trabzon'da sporcu sürprizi

12 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde partilerin aday listelerinin açıklanmasıyla bir çok eski sporcu kadro dışı kaldı.Spor dünyasından 6 isim de çeşitli partilerden aday gösterildi.Eski milli futbolculardan Hakan Şükür, AK Parti İstanbul 3. Bölge

MHP Trabzon'da sporcu sürprizi

12 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde partilerin aday listelerinin açıklanmasıyla bir çok eski sporcu kadro dışı kaldı.

Spor dünyasından 6 isim de çeşitli partilerden aday gösterildi.

Eski milli futbolculardan Hakan Şükür, AK Parti İstanbul 3. Bölge 4. sıradan, Saffet Sancaklı MHP İstanbul 2. Bölge 4. sıradan, FIFA kokartlı eski hakemlerden Selçuk Dereli CHP Mersin 7. sıradan, GSGM Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe AK Parti Artvin 2. sıradan, GSGM İstanbul eski il müdürü Vedat Bayram İstanbul 1. Bölge 10. sıradan ve GSGM İzmir İl Müdürü Sabri Sadıklar MHP Trabzon 3. sıradan aday gösterildi.

Eski milli güreşçilerden Şeref Eroğlu (AKP), Hamza Yerlikaya (AKP), M. Akif Prim (AKP), Mahmut Demir (MHP) ve GSGM Sağlık Daire Başkanı Sultan Seyhanlı (AKP) spor dünyasının aday gösterilmeyen isimleri oldular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset