"Hüseyin Aygün ne çocuğudur bilmem"

AK Parti Siyasi İşler Başkan yardımcısı ve Gaziantep milletvekili Şamil Tayyar, ''Gezi parkı eylemi ile iktidara balans ayarı yapılmak istendi.'' dedi.AKP Gaziantep Millevtekili Şamil Tayyar, CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'e de sert sözlerle yükle

"Hüseyin Aygün ne çocuğudur bilmem"

AK Parti Siyasi İşler Başkan yardımcısı ve Gaziantep milletvekili Şamil Tayyar, ''Gezi parkı eylemi ile iktidara balans ayarı yapılmak istendi.'' dedi.

AKP Gaziantep Millevtekili Şamil Tayyar, CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'e de sert sözlerle yüklendi. Hüseyin Aygün'ün twitter'dan yaptığı seviyesiz açıklamaya Şamil Tayyar'dan benzer üslupta bir cevap geldi.
 
''NE ÇOCUĞUDUR BİLEMİYORUM''
 
Aygün'ün "Ankara direnişinden birkaç not Kızılay'da toplanan binlere gaz bombardımanı var, kitlenin cevabı "O.Çocuğu Tayyip" şeklindeki tweetine tepki gösteren Tayyar,"Şimdi bakın böyle bir şerefsizlik, böyle bir ahlaksızlık, böyle bir adilik, böyle bir bayağılık olmaz. Hangi uzvuyla konuşuyor bilemediğim bir milletvekilidir Hüseyin Aygün... Ne çocuğudur onu da bilemiyorum. Kendisi bunu izah edecektir. Bunlar bu parlamentonun üyesi ve bu devletten maaş alıyorlar. Ondan sonra da siz kalkacaksınız bu devletin insanına hakaret edeceksiniz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset