İşte yeni Yabancı Kontenjanı!

Esentepe'deki merkez ofisinde gerçekleştirilen toplantıya Spor Toto Süper Lig'de yer alan 18 kulübün yetkilisi de katıldı. Toplantıda gelecek sezon Süper Lig'deki yabancı kontenjanı, transfer sezonu tarihi, gündüz maçlarının oynanması talebi ve yeni sezon

İşte yeni Yabancı Kontenjanı!
Esentepe'deki merkez ofisinde gerçekleştirilen toplantıya Spor Toto Süper Lig'de yer alan 18 kulübün yetkilisi de katıldı.
 
Toplantıda gelecek sezon Süper Lig'deki yabancı kontenjanı, transfer sezonu tarihi, gündüz maçlarının oynanması talebi ve yeni sezonda sahaya 6 hakemle çıkma gibi konular görüşüldü.  
 
Edinilen ilk bilgilere göre 6+2 sisteminde oybirliği ile uzlaşma sağlandı. Geçen sezon sınırsız olan yabancı futbolcu transferi sayısı yeni sezon için 10'a indirildi. Sahada ise yine en fazla 6 yabancı olabilecek ve yedek kulübesinde 2 yabancı oturabilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler