Güneş: "Açılıma izin vermeyin"

Hak ve Hakikat Partisi Genel Başkanı Dursun Güneş, ''Türk milleti hiçbir zaman bu açılıma (demokratik açılım) izin vermeyecektir'' dedi. Güneş, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, demokratik açılımın, ''hükümetin eline verilm

Güneş: "Açılıma izin vermeyin"

Hak ve Hakikat Partisi Genel Başkanı Dursun Güneş, ''Türk milleti hiçbir zaman bu açılıma (demokratik açılım) izin vermeyecektir'' dedi.

Güneş, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, demokratik açılımın, ''hükümetin eline verilmiş bir yol haritasından ibaret olduğunu'' ileri sürdü.

Dursun Güneş, şu görüşleri dile getirdi:
''Bu yapılan tarihi bir yanlıştır. Bunun telafisi de maalesef kolay olmayacaktır. Bu hususta ciddi endişelerimiz var. Türk milleti hiçbir zaman bu açılıma izin vermeyecektir, bunun hesabını muhakkak soracaktır. Bu proje, PKK'ya prim vermektedir. Onlar 24 yılda alamayacakları yolu, çok kısa zamanda almışlardır.''

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler