Gençler sordu başkan yanıtladı

“1. Türkiye Gençlik Buluşması” için Trabzon’a gelen gençler Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile bir araya geldi. 36 yabancı ülkeden ve Türkiye’den 81 ilden Trabzon’a gelen 150 genç, Trabzon Belediyesi çok amaçlı salonunda gerçekleşti

Gençler sordu başkan yanıtladı

“1. Türkiye Gençlik Buluşması” için Trabzon’a gelen gençler Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile bir araya geldi.

 

36 yabancı ülkeden ve Türkiye’den 81 ilden Trabzon’a gelen 150 genç, Trabzon Belediyesi çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen söyleşiyle Başkan Gümrükçüoğlu’nu adeta soru yağmurunu tuttular.

 

Moderatörlüğü'nü Gazeteci-Yazar Mehmet Faruk Mercan’ın yaptığı söyleşi bazı yerel kanallarda da yayınlanırken, TGRT Haber Kanalı da canlı yayına bağlanarak Başkan Gümrüçküoğlu’nun 1. Türkiye Gençlik buluşması hakkındaki görüşlerini aldı.

Başkan Gümrükçüoğlu söyleşi de geleceklerini emanet edecekleri gençlere çok büyük önem verdiklerini ifade ederek, “Gençler geleceğimizdir. Bu nedenle gençlerin kültürel, sosyal, sportif ve sanatsal etkinliklere daha çok katılmalarını sağlamak amacıyla Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisini kurduk. Gençlik Meclisi kurulduğundan beri önemli çalışmalara imza attı. Biz de her zaman onlara destek verdik” diye konuştu.

Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon’un barış, kardeşlik ve hoşgörünün kenti olduğunu da ifade ederek, “ Böylesine önemli bir kentte dünya gençlerini bir arada görmek bizleri mutlu etti. Bu gençler gelecekte dünya barışına ve kardeşliğine büyük katkı sağlayacaklardır” şeklinde konuştu.

 

Programa katılan gençler böylesine önemli bir etkinliğin gerçekleştirilmesini sağlayan Trabzon Belediye Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun’a ve meclis üyeleri ile gençlere her zaman destek veren Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür erek çeşitli hediyeler verdiler.

 

Programın sonunda Başkan Gümrükçüoğlu 1. Türkiye Gençlik Buluşmasına katılan tüm gençlere katılım belgesi verirken, organizasyonun gerçekleştirilmesinde emeği geçen Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun ve Trabzon Belediyesi Meclis üyesi Halil İbrahim Demirtaş ve gençlik meclisi üyelerine teşekkür etti.

 

Program toplu olarak çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset