Führer doğuyor, hayaldi gerçek oldu

Demokrat Parti Trabzon İl Başkanı Ali Akar yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;11 yıl neden bekledin.Tayyip Erdoğan kendi gücünü elde edene kadar herhalde bekledi ve bazı güçleri birbirine yedirme operasyonunu tamamladı. Şimdi ise kendi gücünü göste

Führer doğuyor, hayaldi gerçek oldu

Demokrat Parti Trabzon İl Başkanı Ali Akar yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

11 yıl neden bekledin.

Tayyip Erdoğan kendi gücünü elde edene kadar herhalde bekledi ve bazı güçleri birbirine yedirme operasyonunu tamamladı. Şimdi ise kendi gücünü göstermeye başladı. Buda Tayyip’in sonu olacaktır.

Askerlerin cumhuriyetçi, ulusalcı kanadı Tayyip için bir sorundu. Cemaate yakın durarak cemaatin savcı ve hakimleri ile bu kanadı tasfiye mi ettiler? Bir gücü mü ortadan kaldırdı? 1.etabı tamamlamış oldu. Askerlerin yargılanmasını ve de müebbet hapis ceza almalarını herhalde zevkle seyretti ve de benim elimde değil, Savcı ve hakimlere hükmedemiyorum imajı verdi. Elimde olsa bazılarını dışarı çıkartırım dedi. Bu yargılamaları cemaat üzerine bırakarak suçluyu cemaat haline getirdi. Halbuki her türlü güç hükümetin elindeydi. Hakan Fidan’ı nasıl kurtarmış isen onları da kurtarabilirdin. Yargıtay da  bu kararlar bozulabilirdi. Bozmadılar. Çünkü Tayyip askeri kanattan kurtulmak zorundaydı. Güç kazanması gerekiyordu.1.etap tamamlandı. Şimdi ise 2.etaba geldi. Askerler gibi cemaatlerde bir güçtü. Cemaatleri askerlerin akıbetine uğratmak gerekiyordu. Tek adam iktidarı yaratıp her şeye hakim olmak istedi. Bu çok zor bir iştir. İktidarlar gelir gider, cemaatler hep kalır.

Gülen cemaati için Milli Güvenlik kurulunda alınan tasfiye edilmesi kararlarına aynen uymuş, resmi kurum kuruluşlara da genelge göndererek 28 Şubatta olduğu gibi o da herkesi fişletmiştir. 1.etapta Askerlerin kendine engel olacaklarını saf dışı bırakmış, kendine göre dikensiz bir yol elde ederek etrafını temizlemeye kalkmıştır. Kendisine göre temizlemiş hem de kendini güçlendirmeye yönelik harekatın son noktasına gelmiştir. Bu yol mayınlı bir yol. Hem Tayyip’in hem de AKP’nin  sonudur.

Tayyip’in bu güne kadar yaptığı zulmün hesabını Allah mutlaka soracaktır. Hesap vereceği gün gelmiştir.

Fakir fukaranın hakkını yandaşa yedirir, kendi cebinize indirirseniz kursağınızda kalır. İnsanlara atılan iftiralar, düzenlenen dosyalar, her şeye yasak,gençleri düşman gibi görmeler, insan hak ve özgürlüklerinin gasp edilmesi, TC’nin ,andımızın, Ne mutlu Türküm diyenin kaldırılması… Bu Türk milletine 11 yıldır yapılan zulmün hesabını Cenabı Allah mutlaka soracaktır. Gün bu günmüş. Bu Türk milleti İslamı dünyaya yaymıştır. Bunu Tayyip gibi Müslümanlar görmezlikten geldiler. İşte hesap günü gelmiştir.

Beraber yürüdük biz bu yollarda şarkısı hazan mevsimine dönüştü. Siyaset vefa ister.

Teşbihte hata olmaz. Aslan,kurt, tilki arkadaş olur. Beraber gezerken aslan fil avlar. Kurt koyun,tilkide tavşan avlar. Avları bir araya getirirler. Aslan derki kurt kardeş bu avları adil bir şekilde paylaştır der. Kurtta paylaştırmaya başlar. Fil senin, koyun benim, tavşan tilkinin der. Aslan güçlü pençelerle Kurta bir darbe indirir. Ölümün pençesinde bacak atmaya başlar. Tilkiye döner. Sen adaletli dağıt der. Kurdun akıbetini gören Tilki şöyle der: Tavşan sabah kahvaltın, fil öğle yemeğin,koyunda akşam yemeğin olsun der. Ne güzel adaletli dağıttın, nerden öğrendin bu adaleti deyince Tilki” Kurdun bacak atmasından öğrendim aslanım” der. Aslan da  daha paylaşmaz ne varsa benim der. Tayyipte Aslan rolüne soyunmuştur. Vay ülkemizin haline.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset