Öksüz:"TS taraftarının eski ruhunu özlüyoruz!"

İstanbul da bulunan Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Başkanı İsmail Turgut Öksüz “Trabzonspor taraftarını özellikle Avni Aker de ki maçlarda neden eskiden olan o ateşli ruhuyla göremiyoruz ve çok üzülüyoruz.” dedi.ÖKSÜZ “TRABZONSPOR TARAFTARLARIYLA

Öksüz:"TS taraftarının eski ruhunu özlüyoruz!"

İstanbul da bulunan Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Başkanı İsmail Turgut Öksüz “Trabzonspor taraftarını özellikle Avni Aker de ki maçlarda neden eskiden olan o ateşli ruhuyla göremiyoruz ve çok üzülüyoruz.” dedi.

ÖKSÜZ “TRABZONSPOR TARAFTARLARIYLA BUGÜNLERE GELDİ”

Son zamanlarda Trabzonspor 3 kulvar da yaptığı müsabakalarda özellikle Avrupa maçlarında namağlup olarak başarıyla ülke puanlarını da kazanım sağlayarak yoluna devam etmesine rağmen halen Avni Aker de seyircilerimizin ilgisizliği gurbette olan bizleri çok üzmektedir. Kongre sonrasından bugüne kadar özellikle ekonomik sorunları çözmeye çalışarak takımı da ihmal etmeden öz değerlerimize görevler vererek özlenenleri yapmaya çalışan mevcut yönetim çalışmaları saha sonuçlarında yansıyor. Ancak eldeki yabancı futbolcuların çokluğu ve verimsizliklerine rağmen alınan başarılı sonuçlarla biz taraftarlar haklı gurur duyuyoruz. Biz taraftarlar olarak görevimizi yaparak önce kulübümüze üye olmalıyız sonra maçlara biletlerimizi alarak katkı sağlayarak konuşma hakkımız olmalı. Ancak son zamanlarda kendi sahamızda ki maçlar da taraftarımızın ilgisizliği özellikle gurbette ki taraftarlar olarak bizleri üzmekte. Trabzonspor taraftarının tekrar eski günlerde olduğu gibi türbinlerde ki coşkusuyla takımızı sahada motive etmeli ve şaha kaldırmalı. Bizler ülkemizin her yerinde bulunan Trabzonspor taraftarlarını kardeş bilerek onlarla tanışıp sayımızı artırmaya da gayret ediyoruz. Türkiye Ziraat Kupasıyla birlikte eldeki mevcut kadroyla başarılı olan Trabzonspor’umuzu tribünlerde coşturmak da bizim görevimiz. ”diyerek taraftarın Trabzonspor’a küsme lüksü olamayacağını tarftarın takıma sahip çıkması gerektiğini dile getirdi dile getirdi.

dsc_0325.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel