Ergin Aydın'dan temayül açıklaması

Trabzon’da yerel seçimler öncesi adaylık yarışı tüm hızıyla sürüyor.2014 Mart ayında yapılacak olan seçimlere Büyükşehir olarak girecek olan Trabzon’da da yeni kurulacak Ortahisar Belediyesi’ne Ak Parti tarafından kimin aday gösterileceği netlik kazanmadı

Ergin Aydın'dan temayül açıklaması

Trabzon’da yerel seçimler öncesi adaylık yarışı tüm hızıyla sürüyor.

2014 Mart ayında yapılacak olan seçimlere Büyükşehir olarak girecek olan Trabzon’da da yeni kurulacak Ortahisar Belediyesi’ne Ak Parti tarafından kimin aday gösterileceği netlik kazanmadı.

Adaylarını belirlemek noktasında teşkilatın görüşünü almak için Ak Parti Trabzon teşkilatının hafta sonu yapmış olduğu temayül yoklamasında diğer adaylara göre bir adım önde olduğu söylenen Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın Haber61.net’e açıklamalarda bulundu.

Temayül yoklamasının teşkilat için bir heyecanı ortaya çıkarma noktasında güzel bir organizasyon olduğunu ifade eden Ergin Aydın, ''Özellikle il gençlik ve kadın kollarımızın organize etmiş olduğu bu organizasyon her şeyi ile çok güzeldi. Temayülde teşkilatlarımızı bir heyecan kapsadı. Bu heyecan içerisinde de temayül sonuçlarında yine kazanan Ak parti oldu. Çünkü aday adayı arkadaşlarımızda sadece Ortahisar bölgesinde değil, bütün ilçelerde aynı heyecan ve şevk vardı. Güzel bir ortamda gerçekleşti. Sonuç Ak Parti’nin bu aday belirleme aşamasında bir kademesiydi. Her aday adayının da merakla beklediği bir sonuç ortaya çıkmayacak çünkü burada kazanan taraf hiçbir aday adayı değildir, Ak Parti’dir. Temayül Ak Parti’nin kavga gürültü yapmadan, kardeşane, birliktelikle ortaya koymuş olduğu bir çalışmaydı’’ dedi.

Ergin Aydın isminin bir adın önde olduğu iddiaları üzerine ‘’Ben bütün arkadaşlarım bana oy verdi desem de eksik bilgidir, hiç kimse vermedi desem de eksik bilgidir. Bu arkadaşlarımızın teveccühüdür. Burada önde çıkan tek bir kurum vardır o da Ak Parti’dir. Biz ondan yanayız’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset