Giray Kaçar gidiyor mu?

Trabzonspor da forma şansı bulamadığı için huzursuzluğa yol açan takım kaptanlarından Giray Kaçar'ın devre arasında gidecek oyuncular arasında ilk sırada yer aldığı öğrenildi.Bordo-mavili takımın savunma oyuncularından Giray Kaçar'ın, devre arasında takım

Giray Kaçar gidiyor mu?

Trabzonspor da forma şansı bulamadığı için huzursuzluğa yol açan takım kaptanlarından Giray Kaçar'ın devre arasında gidecek oyuncular arasında ilk sırada yer aldığı öğrenildi.


Bordo-mavili takımın savunma oyuncularından Giray Kaçar'ın, devre arasında takımdan ayrılmasının gündemde olduğu ifade edildi. Sürekli ilk on birde forma şansı bulamadığı ve yönetim kurulu ile sözleşmesi konusunda fikir birliğine varamadığı için takım içinde huzursuzluğa yol açan Giray’ın, devre arasında gönderilecek isimler arasında ilk sırada yer aldığı belirtiliyor.

Sezon başında Rusya'ya transfer olacağı gündeme gelen ancak söz konusu dönemde yapılan görüşmelerden sonuç çıkaramayan savunma oyuncusunun devre arasında tekrar Rus kulüpleriyle görüşmelere başlayacağı belirtildi. Giray’ın yurt dışına transferinin gerçekleşmemesi halinde ve yönetim kurulu ile yapacağı görüşmede sonuç elde edememesi durumunda, sürekli forma giyebileceği bir takımda oynamak istediğini yönetime ileteceği öğrenildi.

YERLİLER ÖN PLANDA
Trabzonspor, kadrosunda 9 yabancı oyuncu bulundurmasına rağmen ara transfer döneminde yerli oyuncuların takımdan ayrılmasının ön planda olduğu gelen haberler arasında. Kadro dışı kalan Volkan Şen ve Batuhan Karadeniz için kesin kararını veren Karadeniz ekibi, bu oyunculara kulüp bulmaları yönünde tebligat gönderdi. Volkan Şen, Batuhan Karadeniz, Giray Kaçar ve Emre Güral gibi oyuncularında ismi ilk etapta gidecekler arasında yer alırken, yabancı oyunculardan hangilerinin gönderileceği ise yapılacak olan devre arası transferlerinden sonra netlik kazanacak. 10 yabancı sınırlaması nedeniyle kontenjanında bir boşluk bulanan bordo-mavililerde yapılacak dış transfer sayısı sonrası gidecek isimler belirlenecek. Trabzonspor’da Alanzinho ve Marc Janko gönderilmesi planlanan oyuncular arasında yer alırken, gelecek olan teklifler sonrası diğer oyuncularında gönderilebileceği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler