Erdoğan: Terbiyesiz herifler!

Başbakan Erdoğan, Meclis'teki konuşmasında sürekli itiraz eden CHP'lilere sert çıktı. Erdoğan, itiraz eden CHP Grubu'na dönerek "terbiyesiz herifler" diye çıkışırken grup başkavekillerini de müdahale etmeleri konusunda uyardı.CHP'lilerin sürekli itirazlar

Erdoğan: Terbiyesiz herifler!

Başbakan Erdoğan, Meclis'teki konuşmasında sürekli itiraz eden CHP'lilere sert çıktı. Erdoğan, itiraz eden CHP Grubu'na dönerek "terbiyesiz herifler" diye çıkışırken grup başkavekillerini de müdahale etmeleri konusunda uyardı.

CHP'lilerin sürekli itirazları hem Erdoğan'ı hem de Meclis Başkanı Cemil Çiçek'i kızdırdı. Çiçek, CHP Grubu'na yönelik uyarılarını sürdürürken zaman zaman da Erdoğan'ın konuşmasını bölerek, uyarıda bulundu.

ERDOĞAN DAYANAMADI

Konuşmasının uzatma bölümüne kadar CHP'lilere ses çıkarmayan Erdoğan, son uzatmada dayanamadı kürsüden sert çıktı. Erdoğan'ın terbiyesiz herifler sözü ekrana da yansıdı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset