Kar, Karadeniz'de eğitimi aksattı!

Karadeniz etkili olan kar yağışı eğitimide aksattı.Milli Eğitim Bakanlığı’ndan alınan bilgiye göre bazı il ve ilçelerde eğitime 1 gün ara verildi. İşte o il ve ilçeler:ORDU:  Ordu Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, merkez Altınordu ilçesi ile

Kar, Karadeniz'de eğitimi aksattı!

Karadeniz etkili olan kar yağışı eğitimide aksattı.

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan alınan bilgiye göre bazı il ve ilçelerde eğitime 1 gün ara verildi. İşte o il ve ilçeler:

ORDU:  Ordu Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, merkez Altınordu ilçesi ile tüm ilçe, belde ve köylerde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 1 gün ara verildi.

GİRESUN: Giresun merkez ve Piraziz ilçelerinde tüm ilk ve orta dereceli okullar ile Tirebolu ilçesinde taşımalı eğitim veren okullar ve köy okullarında eğitime bugün ara verildi. Şebinkarahisar ilçesinde ise tüm okullarda kar yağışı nedeniyle eğitim öğretime bugün ve yarın ara verildiği belirtildi.

RİZE: Rize'de kent merkezi, Derepazarı, Kalkandere, İkizdere, Güneysu, Hemşin, Çamlıhemşin

ARTVİN: Artvin'de, kent merkezi ile Ardanuç, Murgul,

GÜMÜŞHANE: Gümüşhane'de Kürtün ilçelerinde ilk, orta ve lise düzeyindeki okullarda eğitime 11 Aralık Çarşamba günü ara verildiği bildirildi.

TRABZON: Trabzon'da Tonya, Şalpazarı, Çaykara, Dernekpazarı, Hayrat ve Araklı,

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler