DP-CHP ile ittifak mı yapacak?

Demokrat Parti (DP) Trabzon İl Başkanı Ömer Yıldız, partileri adına yetkili olmayan bazı kişilerin tartışma uyandıracak açıklamalarda bulunduğunu belirterek "Bunlar gerçek dışıdır. Demokrat Parti’nin yıllarca mücadele ettiği Cumhuriyet Halk Partisi ile it

DP-CHP ile ittifak mı yapacak?

Demokrat Parti (DP) Trabzon İl Başkanı Ömer Yıldız, partileri adına yetkili olmayan bazı kişilerin tartışma uyandıracak açıklamalarda bulunduğunu belirterek "Bunlar gerçek dışıdır. Demokrat Parti’nin yıllarca mücadele ettiği Cumhuriyet Halk Partisi ile ittifak yapmak gibi düşüncesi yoktur. Seçimlere tek başımıza gireceğiz" dedi.
 

Yıldız, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Partimizle ilgili yetkili olmayan kişiler tarafından gerçek dışı beyanlar verilmesi ve bu haberlerin partimiz logosu altında yayınlanması çirkindir. Demokrat Parti logosu altında verilen beyanların yalnızca Demokrat Parti'nin seçilmiş yetkisi olan kişilerce kullanılabileceği aşikardır. Bu konuya özen gösterilmesi esastır. Kimileri de Demokrat Parti’nin Cumhuriyet Halk Partisi ile seçim ittifakı yapacağını öne sürmektedir. Bu beyanlar toplumu ve seçmeni yanıltmaktadır. Nitekim Demokrat Parti’nin yıllarca mücadele ettiği Cumhuriyet Halk Partisi ile ittifak yapmak gibi düşüncesi yoktur. Demokrat Parti’nin seçimlere tek başına girecektir. Verilen bu beyanlar kasıtlı ve partimizi yıpratmak düşüncesindedir. 15-16 Ocak 2011 tarihinde Büyük Kurultayımızı yapıp yolumuza güçlenerek devam edeceğiz" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset