Kayıp kadının cesedi bulundu

Edinilen bilgiye göre, Pelitli beldesinde oturan evli ve 4 çocuk annesi Zeliha Soyyiğit (50) dün saat 15.00 sıralarında evinden limon almak için çıkarak bir daha geri dönmedi. Soyyiğit için ailesi güvenlik güçlerine kayıp bilgisi verdi. Bugün saat 15.00 s

Kayıp kadının cesedi bulundu

Edinilen bilgiye göre, Pelitli beldesinde oturan evli ve 4 çocuk annesi Zeliha Soyyiğit (50) dün saat 15.00 sıralarında evinden limon almak için çıkarak bir daha geri dönmedi. Soyyiğit için ailesi güvenlik güçlerine kayıp bilgisi verdi. Bugün saat 15.00 sıralarında merkeze bağlı Çimenli sahilinde bir kadın cesedi bulunurken, cesedin Zeliha Soyyiğit’e ait olabileceği şüphesi ile eşi Ömer Soyyiğit’e bilgi verildi. Soyyiğit, eşini teşhis edemeyince yeğenleri çağrılırken, yeğenleri teyzelerinin cesedini teşhis etti. Zeliha Soyyiğit’in yapılan ilk otopsisinde herhangi bir darp, kesici alet ve kurşun izine rastlanılmazken, denizde boğularak öldüğü tahmin ediliyor.
Yaklaşık 10 yıldır psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen 3 kız ve bir erkek çocuğu annesi Zeliha Soyyiğit’in cenazesinin yarın Araklı ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler