CHP'li Milletvekili Ankara'ya adayım

CHP Eskişehir Milletvekili ve Anayasa Komisyonu üyesi Süheyl Batum, halkın ve CHP'lilerin istemesi halinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olacağını söyledi.CHP Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum, partisinin Sultandağı İstişare Toplantısı'na kat

CHP'li Milletvekili Ankara'ya adayım

CHP Eskişehir Milletvekili ve Anayasa Komisyonu üyesi Süheyl Batum, halkın ve CHP'lilerin istemesi halinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olacağını söyledi.

CHP Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum, partisinin Sultandağı İstişare Toplantısı'na katılmak için Afyonkarahisar'a geldi. CHP Afyonkarahisar il binasını ziyaret eden Batum, daha sonra CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş ile birlikte Çakmak Marble Otel'de basın toplantısı düzenledi.
 
'ÖRGÜT VE HALK İSTERSE ANKARA'YA ADAYIM'
 
Mart 2014'te yapılacak yerel seçim süreci hakkında da bilgi veren Batum, belediye başkan adaylarının CHP Genel Merkezi tarafından belirlenmeyeceğini vurguladı. Batum, şöyle dedi:
 
"Yukarıdan aday belirlemesi yapılmayacak. Önce halka gidilecek ve adaylar sorulacak. Daha sonra örgüt, 'Başkanımız bu kişi olmalıdır' şeklinde bir proje geliştirecek. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için örgüt ve halkın birleşmesi halinde ben aday olurum. Şu anda anketler yapılıyor. Biz AKP değiliz. Bir adamı koyup adayımız bu diyemeyiz. CHP'liler bireydir. Düşüncesi, fikrini her ortamda söyleyen insanlarız. Örgüt ve halkın isteği olursa adaylığa varım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset