Aydın "Başbakan Demirören'i TTF'ye atadı"

Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri kapsamında Ankara Atatürk Kültür Merkezi’ne gelen Milliyetçi hareket Partisi Koray Aydın, haber61’e açıklamalarda bulundu.Radyo haber61 ve Haber61 TV’nin ortak yayınında açıklamalarda bulunan Aydın Ankara’da yapılan Her Yö

Aydın "Başbakan Demirören'i TTF'ye atadı"

Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri kapsamında Ankara Atatürk Kültür Merkezi’ne gelen Milliyetçi hareket Partisi Koray Aydın, haber61’e açıklamalarda bulundu.

Radyo haber61 ve Haber61 TV’nin ortak yayınında açıklamalarda bulunan Aydın Ankara’da yapılan Her Yönüyle Trabzon Etkinliklerinin her sene bir önceki seneden daha kalabalık olduğunu söyleyerek “Biz burada memleket havasını solumuş oluyoruz, Ankara’da yaşayan Trabzonlular için bu 3 günün 4 günün anlamı çok büyük. Trabzonluların hızlı olarak bir araya gelmek genlerinde var, şunu da gördük ki Trabzonlu kadar hızlı bir araya gelip gücünü göstermeyi şu ana kadar kimse başaramadı. Biliyorsunuz bu etkinlikleri Ankara’da ilk Trabzonlular başlattı, şimdi yayıldı diğer illerde yapıyorlar ama kim yaparsa yapsın aslı gibi olmuyor.” Dedi.

Trabzonspor'da İskelet iyi değil, sorumlusuda yönetim

Trabzonspor ile ilgili kendisine yöneltilen soruları da ceveplayan Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Koray Aydın Trabzonspor’un iskeletinin iyi olmadığını, bunu sezon başından beri söylediğini ifade etti. Trabzonspor’un bu iskeletle başarılı olamayacağını da vurgulayan Aydın bu iskeleti büyük maliyetler ödeyerek oluşturan yönetimin suçlu olduğunu da vurguladı.

Trabzonsporun sezon sonu bu iskeleti dağıtıp yeni bir iskelet oluşturması gerektiğini de vurgulayan Milletvekili Aydın konuşmasına şöyle devam etti  “Bunu ta sezon başından beri söylüyorum.  Takımın durumu iyi değil bu iskeletle de Trabzonspor’un netice alması bana göre mümkün değil. Sezon sonunda bu iskeletin dağıtılıp yeni bir iskelet oluşturulması gerekiyor., bu seneden umudumuzu kestikte seneye bakalım.  Yeni hocamıza da güveniyoruz o da bu konuda istekli ve arzulu görünüyor, bu seneden umudumuzu kestikte seneye bakalım. Trabzonspor yönetimi bu iskeleti oluştururken çok para harcadı. Paralarda sokağa gitti. Şu anda bu oyuncuları saltığa çıkarsa bunlara para veren olmaz. Ancak üste para vererek bunları gönderebiliriz. O halde bunun suçu yönetimde değil  mi?”

Başbakan Demirören’i atadı

Şike sürecinin düğümünü Başbakan çözdüğünü  bunu Yıldırım Demirören’i futbol federasyonunun başına getirerek Fenerbahçeyi akladığını söyleyen  Aydın  “Şike sürecinin düğümünü Başbakan çözdüğünü  Yıldırım Demirören’i  TFF Başkanlığı’na atadı. Seçilmedi aslında atandı oraya o.  O da kendisine verilen görevi yerine getirdi,  Fenerbahçe’yi akladı, Trabzonspor’un da şampiyonluğunu gasp etti.  Şimdi bu saatten sonra çok yapılacak bir şey yok. Sadece davanın temyizi aşaması da gerçekleşirse artık Trabzonspor’un şampiyonluğunu bu sefer  Başbakan bile engelleyemez.” Dedi.

Akyazı Bayatladı

Trabzon’da yapımı devam eden Akyazı spor kompleksi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Aydın “Akyazı bayatladı. Artık konuşmaya bile değer görmüyorum 10 senedir Akyazı’yı konuşuyoruz. Böyle ikram yapılan bir şeymiş gibi sunuluyor, bana göre her şehre yapılan bir stadlardan biri ben öyle heyecanla karşılamıyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler