CHP'li Başkan açlık grevi başlattı

CHP'li Başkan ilçesinde kurulacak olan mülteci kampı için açlık grevi başlattı.Ankara'nın Ayaş ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Ali Başkaraağaç, ilçelerinde yapılacak olan mülteci kampını protesto etmek amacıyla açlık grevi başlattı.MÜLTECİ KAMPINI PROTE

CHP'li Başkan açlık grevi başlattı

CHP'li Başkan ilçesinde kurulacak olan mülteci kampı için açlık grevi başlattı.

Ankara'nın Ayaş ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Ali Başkaraağaç, ilçelerinde yapılacak olan mülteci kampını protesto etmek amacıyla açlık grevi başlattı.

MÜLTECİ KAMPINI PROTESTO ETMEK İÇİN AÇLIK GREVİ BAŞLATTI
Ayaş Belediye Başkanı Ali Başkaraağaç, Ayaş Belediyesi önünde kurdurduğu çadır önünde açıklama yaptı. İlçelerine yapılacak olan mülteci kampını protesto etmek için bu eylemi gerçekleştireceğini söyleyen Başkaraağaç, seçimden önce göl kenarındaki yerlerin üniversite yapılmak üzere sözler verildiğini söyledi.

Başkaraağaç, şimdi oralara mülteci kampı yapılmaya başlandığını ifade etti. Türkiye'de ilk defa bir belediye başkanının böyle bir protestoda bulunduğunu belirten Başkaraağaç, protestosunun bir hafta süreceğini ifade etti.

Açıklamaların ardından çadıra giren Ayaş Belediye Başkanı Ali Başkaraağaç ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Lütfi Bulut açlık grevine başladı. Ayaş Belediye Başkanı Başkaraağaç'ın eşi Ayhan Başkaraağaç ve kızı Evrim Başkaraağaç açlık grevine destek verdiklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset