CHP'de Sarıgül bombası patladı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül arasındaki ilk resmi temas gerçekleşti.Sarıgül, saat 12.00'de Şişli Belediyesi'ne gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı'yı kapıda

CHP'de Sarıgül bombası patladı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül arasındaki ilk resmi temas gerçekleşti.

Sarıgül, saat 12.00'de Şişli Belediyesi'ne gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı'yı kapıda karşıladı. Sarıgül ve Keskin bir süre el ele yürüdü. Sarıgül daha sonra Keskin ve Salıcı'ya 'Hoşgeldiniz' diyerek tokalaştı.

AK PARTİ'DEN ALACAĞI OY ORANINI AÇIKLADI

Çok sayıda kişi Şişli Belediyesi önünde bu ana tanıklık etti. Görüşme Sarıgül'ün makam odasında gerçekleşti.

"HOŞGELDİN MUSTAFA SARIGÜL"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin görüşme sonrası açıklamalarda bulundu.

Keskin, "Oyunu bozma zamanı gelmiştir. Kimsenin bir diğerine dudak bükerek bakma hakkına sahip değiliz. Bu zorba iktidardan kurtulmak için birbirimizi sevmeye mecburuz. CHP, toplumumuzun beklediği silkinişi gerçekleştirecektir. Mustafa Sarıgül'ün dışta kalması olmaz.

Bir yıldız gibi parlayan Mustafa Sarıgül’ün yuvasına dönme kararını kutlamaya geldim. CHP ile ilişkisi bir kuru dilekle düzeyine indirelemeyecek kadar anlamlıdır. Şimdi hep bir ağızdan sesleniyorum:

Aydınlık Türkiye geleceği için sarılın ellerinizi uzatın. Yaşasın Cumhuriyet! Hoşgeldin Sarıgül. Yolun açık olsun."  dedi.

"İSTANBUL'DA KİN, NEFRET DÖNEMİ BİTECEK"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin'den sonra söz alan Mustafa Sarıgül, "CHP'nin temel direği olan Adnan Keskin başkanımızı saygıyla selamlıyoruz. Oğuz Salıcı başkanımıza  teşekkür ediyoruz. Hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden yurttaşlarımızı Adnan Keskin'le birlikte genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile kucaklayacağız.

Perşembe günü hayırlı bir gündeyiz. Hayırlı haberleri dünyanın her noktasında barış, demokrasi diyen, başı açık olan da bizim, başı kapalı olan da bizim diyen bütün yurttaşlarımıza şu müjdeyi veriyorum ki; bundan sonra inşallah bütün siyasi partilere oy veren yurttaşlarımızla birlikte İstanbul'da kin nefret dönemi bitecek, demokrasi dönemi başlayacak.

Bu duygularla bir kez daha  1974 yılında CHP gençlik kollarından bugüne kadar tanıdığım CHP’nin temel direği Adnan Keskin’e binlerce yurttaşım adına teşekkür ediyorum.Işığımız bol olsun. Allah’ım hepimizi korusun. Yolumuz açık olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset