Hırsızın ilginç savunması

Konya'da bir iş yerinin deposundan inşaat malzemesi çalarken güvenlik kameralarınca görüntülenen zanlılardan biri kendini, "Küçük yaşta beyin ameliyatı geçirdiğim için unutkanım. Olay gününü hatırlamıyorum" diyerek savundu.Merkez Selçuklu ilçesi Medrese M

Hırsızın ilginç savunması

Konya'da bir iş yerinin deposundan inşaat malzemesi çalarken güvenlik kameralarınca görüntülenen zanlılardan biri kendini, "Küçük yaşta beyin ameliyatı geçirdiğim için unutkanım. Olay gününü hatırlamıyorum" diyerek savundu.

Merkez Selçuklu ilçesi Medrese Mahallesi Ulaşbaba Caddesindeki bir iş yerinin deposundan 10 bin lira değerinde inşaat malzemesi çalındı. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.

Görüntülerde malzemeleri taşırken ve araçlarına yüklerken görülen kişilerin, poliste 30'dan fazla suç kaydı bulunan Hasan U. (26) ile Murat Ö. (25) olduğu belirlendi.

Kısa sürede yakalanan şüphelilerden Murat Ö'nün polisteki ifadesinde, "Hasan U. ile arkadaşız. Küçük yaşta beyin ameliyatı geçirdiğim için unutkanım. Olay gününü hatırlamıyorum" dedi. Hasan U'nun ise "Murat Ö. ile çaldığımız malzemeleri 25 liraya, tanımadığım bir kişiye sattım" dediği öğrenildi.

Polisteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem