Bayraktar Of Sanayi sitesinde

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, Of Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek esnafların sorunlarını dinledi. Of’ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kardeşi Mustafa Erdoğan ve işadamı Şadan Kalkavan ile görüştü.Of Sanayi S

Bayraktar Of Sanayi sitesinde

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, Of Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek esnafların sorunlarını dinledi. Of’ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kardeşi Mustafa Erdoğan ve işadamı Şadan Kalkavan ile görüştü.

Of Sanayi Sitesini ziyaret eden Bayraktar’a Of Belediye Başkanı Murat Saral, AK Parti Of İlçe Başkanı Fazlı Çapoğlu ve parti yöneticileri de eşlik etti. İşyerlerini tek tek gezen Bayraktar, esnaflarla görüştü ve talepleri dinledi. Bayraktar, Of Sanayi Sitesinde yapılmakta olan cami inşaatında çalışan işçilerinde yanına giderek, kendileri ile sohbet etti.

Esnaf ziyaretinin ardından AK Parti Of İlçe Başkanlığı’na geçerek, burada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kardeşi Mustafa Erdoğan ve işadamı Şadan Kalkavan ile görüştü. Bayraktar, Erdoğan ve Kalkavan ile bir süre sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset