Başbakan'dan tezkere açıklaması!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Başbakanı Victor Ponta ile ortak bir basın toplantısı düzenledi. İşte Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları...SURİYE'DEKİ BOMBALI SALDIRI!Suriye'nin içinde bu tür olayların hepsini beklemek mümkün. Nitekim

Başbakan'dan tezkere açıklaması!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Başbakanı Victor Ponta ile ortak bir basın toplantısı düzenledi. İşte Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları...

SURİYE'DEKİ BOMBALI SALDIRI!

Suriye'nin içinde bu tür olayların hepsini beklemek mümkün. Nitekim bildiğiniz gibi Fırat üzerindeki barajda maalesef atılan bombalar neticesinde de baraj gövdelerinin ciddi bir sıkıntıda olduğu, bir tehdit oluşturudğu ve milyonlarca insanın sular altında kalması gibi bilgiler var.


Esad, insanlığı tehdit eden, attığı adımlar var. Bu olaylardan bir tanesi olarak gerçekleşmiş bir bombalama olayıdır.

Yapılabilecek her türlü yanlışa karşı, Türkiye tüm imkanlarıyla hazırdır.

SURİYE İLE İLGİLİ YENİ TEZKERE GELECEK Mİ?

4 Ekim'de gelecek olan tezkere aynısı olabilir. Bazı değişikliklere tabi olarak da bu tezkere gelebilir. Tezkere üzerinde çalışmalar sürüyor, çalışmalar bittikten sonra biz de değerlendirmelerimizi yaparak TBMM'ye sunacağız.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset