Başbakan istedi bayram uzadı

 Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla 3 Ekim 2014 Cuma günü tüm, kamu personeli ise yarım gün idari izinli sayılacak.2014 Yılı Kurban Bayramı tatil günleri dün belli olmuştu. 3 Ekim Cuma gününe denk gelen arefe gününü kamu personeline tam gün izinli s

Başbakan istedi bayram uzadı

 

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla 3 Ekim 2014 Cuma günü tüm, kamu personeli ise yarım gün idari izinli sayılacak.

2014 Yılı Kurban Bayramı tatil günleri dün belli olmuştu. 3 Ekim Cuma gününe denk gelen arefe gününü kamu personeline tam gün izinli sayılacağı ise bugün açıklandı. 4 Ekim Cumartesi günü başlayaca olan Kurban Bayramı Kurban Bayramı ise ve 7 Ekim 2014 Salı günü sona erecek.

Kurban Bayramı tatili kaç gün?

4 Ekim Cumartesi, bayramın ilk günü kutlanacak. Kurban Bayramı öncesinde çalışan kesim, kaç gün tatil yapacağını merak ediyor.

Kamu sektörüne mensup çalışanlar için Kurban Bayramı tatili arefe günü olan 3 Ekim Cuma gününden itibaren başlayacak.

Özel sektörde ise durum biraz daha karışık. Kurban Bayramı tatili, genel itibariyle Cumartesi gününden itibaren başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset