12 yaşındaki kızı satırla yaraladılar

Olay, merkeze bağlı Sur ilçesi Gazi Caddesi İskenderpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre 12 yaşındaki kız çocuğu, okuldan geldikten sonra mahallede arkadaşlarının yanına gitti. İsmi öğrenilemeyen bir genç, 12 yaşındaki kızın yanına gelerek tişör

12 yaşındaki kızı satırla yaraladılar

Olay, merkeze bağlı Sur ilçesi Gazi Caddesi İskenderpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre 12 yaşındaki kız çocuğu, okuldan geldikten sonra mahallede arkadaşlarının yanına gitti. İsmi öğrenilemeyen bir genç, 12 yaşındaki kızın yanına gelerek tişört giydiği için satırla kızı, kol bacağından yaraladı.

Olay yerinde bulunan vatandaşlar, zanlıyı linç etmek istedi. Bölgeye gelen polis ekipleri, zanlıyı öfkeli kalabalığın elinden alarak Gazi Caddesi’nde bulunan Çarşı Karakolu’na götürdü.

VATANDAŞLAR GAZDAN ETKİLENDİ

Haberi duyan kızın yakınları ve Sur ilçesinde ikamet eden vatandaşlar, karakolu basmak istedi. Olay yerine çok sayıda çevik kuvvet ekibi sevk edilirken, polis ekiplerinin dağılın uyarısına aldırış etmeyen grup, karakola taş ve havai fişeklerle saldırdı. Polis, grubu dağıtmak için biber gazı ve tazyikli su kullandı. Müdahale sırasında bölgede alışveriş yapan çok sayıda vatandaş gazdan etkilendi.

Olay yerine gelen Sur İlçe Belediyesi Eşbaşkanı Seyit Narin, yaralı olan kız çocuğu hakkında henüz bilgi alamadıklarını söyledi. Narin, "Henüz net bir bilgi elimizde yok. Çocuğun durumunu öğrenmek için hastaneye gideceğiz. Ne yazık ki yakalanan kişinin kimliğini saklanmakta. Geçmişte olduğu gibi böyle olaylara deli raporu var adı altında manipülasyon yapılacak. Ne olduğunu biz de vatandaşlar da çok iyi bilmiyor" dedi.

Bölgede gerginlik devam ederken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem