Barzani kö....i ile uğraşıyoruz

MHP genel başkan yardımcısı (MHP) Trabzon İl kongresi Divan başkanı Mehmet Ekici, kongrede yaptı konuşmada AKP'ye yüklendi. Ekici, MHP olarak ülkenin bir çok sorunu ile boğuştuğunu belirterek, “Talabani ve Barzani kö....i ile uğraşıyoruz. Türkiye cumhuriy

Barzani kö....i ile uğraşıyoruz

MHP genel başkan yardımcısı (MHP) Trabzon İl kongresi Divan başkanı Mehmet Ekici, kongrede yaptı konuşmada AKP'ye yüklendi.

Ekici, MHP olarak ülkenin bir çok sorunu ile boğuştuğunu belirterek, “Talabani ve Barzani kö....i ile uğraşıyoruz. Türkiye cumhuriyeti ağız ishali olmuş Başbakan yardımcısının söyledikleriyle uğraşıyor. Ne diyor ağız ishali olmuş başbakan yardımcısı. diyor ki  "80 yıllık Cumhuriyetin bugüne kadar yaşadığı sorunları bizim iktidarımız halının altına süpürdü" Ben bugüne kadar kürsülerde meydanlarda Demirel'i diğer siyasiler eleştirdim Onlar dan özür diliyorum. Bunları gördükten sonra onlara haksızlık yaptığıma inanıyorum”

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler