Bağış;"Bu millet bunu affeder mi?"

 Devlet Bahçeli ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun tutumlarını eleştiren Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, , "Bu millet bunu affeder mi? Bu millet bunun hesabını sandıkta sormaz mı? Bu millet bunu affeder mi? Bu millet bunun hesabını sandıkta so

Bağış;"Bu millet bunu affeder mi?"

 

Devlet Bahçeli ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun tutumlarını eleştiren Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, , "Bu millet bunu affeder mi? Bu millet bunun hesabını sandıkta sormaz mı? Bu millet bunu affeder mi? Bu millet bunun hesabını sandıkta sormaz mı?" diye sordu.
 
Bağış,  “Şaşkınlık içerisindeler. Şimdi iki kafadar kafa kafaya verdiler ne yapacağız telaşına düştüler. Türkiye 40 yıllık bir belayı başından defediyor. Bu memlekete 350 milyar dolara mal olmuş terör belasını başından defetmesi sürecinde, çözüm sürecinde, kardeşlik sürecinde bütün ülke birleşiyor bunlar çıkmışlar. Biz ne yapacaz şimdi nereden siyasi rant elde edeceğiz bu kanın durması bize yaramayacak telaşına düşmüş durumdalar.
 
Allah akıl fikir versin. Bunların neden hiç bir zaman iktidara gelemeyeceklerinin ispatı içine düşmüş oldukları tutumdur. Biz bu ülkede Türküyle, Kürdüyle, Çerkeziyle Lazıyla. Boşnağıyla, Alevisiyle Sünnisiyle hep beraber elele gönül gönüle aydınlık yarınları inşa etmek için çalışıp çabalayalım, bu ülkenin vatandaşları anayasada söylediği gibi eşitliği doya doya yaşasınlar diye çalışalım sayın Bahçeli'yle sayın Kılıçdaroğlu bunu hazmedemesin. Bu millet bunu affeder mi? Bu millet bunun hesabını sandıkta sormaz mı?" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset