Ayrı Bayrak Ayrı Marş açıklaması

Eski Bakan, MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, sert açıklamalarda bulundu.Aydın, "Birkaç gündür Türkiye; “Milli Marş OUT, Kürtçe Marş IN”, “Diyarbakır’da Kürt Marşından Sonra Kürtisdan Bayrağı” manşetleriyle çalkalanıyor.Bölücü örgüte yakın yayın organ

Ayrı Bayrak Ayrı Marş açıklaması

Eski Bakan, MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, sert açıklamalarda bulundu.

Aydın, "Birkaç gündür Türkiye; “Milli Marş OUT, Kürtçe Marş IN”, “Diyarbakır’da Kürt Marşından Sonra Kürtisdan Bayrağı” manşetleriyle çalkalanıyor.

Bölücü örgüte yakın yayın organı ise gemi iyice azıya almış:“Kürtçe Resmi Dil Olsun”, “Her Yerde Kürtçe Konuşun” gibi başlıklarını atmış.

Daha önce de söyledik;“taştan ses geliyor, ama AKP iktidarından gelmiyor”… Bütün bunlar sanki başka bir gezegende oluyormuş gibi…

Açılım zırvasını yeniden sahnelemeye hazırlanan AKP, bütün bu rezaletlere neyin karşılığında seyirci kalmaktadır?

Ayrı bayrak ve ayrı marşa ses çıkarmayan AKP iktidarına Türk milleti adına soruyoruz: Daha sırada ne var?" dedi.

BU AYRILIKÇI TABLO:“NE VARSA VERECEĞİZ” DİYEN AKP’NİN ESERİ!

Aydın sözlerine şöyle devam etti: "Türk milletinin sinir uçlarıyla pervasızca oynayanlar, bu cesareti nereden alıyorlar?Elbette ki “ne varsa vereceğiz” diyen AKP iktidarından.

Başbakan Yrd. Sayın Arınç 21 Aralık 2011’de TBMM’de “Kürtlerin varlığı en az bin seneden beri bir gerçektir.Bunu inkar edemezsiniz” demişti.

Başbakan Yrd. Sayın Bülent Arınç, TBMM’de hükümet adına yaptığı bütçe konuşmasında 21 Aralık 2011’deki sözlerini aynen şöyle sürdürmüştü:

 “Kürdüm diyen bir insana bu ülkede hepimiz kadar,en az hepimiz kadar hayat hakkı,bilgi,eğitim,dil,kültür,kimlik hakkı ne varsa vereceğiz”

Aziz Türk milleti… İşte bu rezil tablo, “ne varsa vereceğiz” diyen AKP iktidarın eseridir.

KÜLTÜREL HAK BAHANE; HEDEF AYRI DEVLETTİR

Son 4-5 günde açılan sözde Kürdistan bayrağı ile Mustafa Barzani posterleri AKP’nin cesaretlendirmesi sonucu yaşanan gelişmelerdir.

AKP Hükümeti Diyarbakır’da yaşanan rezil görüntüler karşısında neden sessiz kalmaktadır?

Her karışı bizim için aynı öneme ve değere sahip olan vatanımızın güzide ili Diyarbakır’ı bölücülere mi terk etmiştir?

Resmi dil talepleri, sözde marş ve sözde Kürdistan bayrağı açılması;Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne açıkça meydan okuma anlamına gelmektedir.

Milletimizin kanını donduran bu tablo karşısında, her defasında “milletin temsilcisiyiz” diyen AKP’nin susmasını nasıl değerlendireceğiz?

Diyarbakır’da sahnelenen bu görüntüler, AKP nezaretinde palazlanan “ayrılıkçılığın” ayrı devlet olma sürecini gözler önüne seriyor.

KAMU DÜZENİ VE GÜVENLİĞİ KAYBOLMUŞ; BÖLÜCÜLÜK HAYAT BULMUŞTUR

Diyarbakır’da bu rezalet yaşanırken, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Murat Özçelik’in Erbil ziyaretleri oldukça dikkat çekicidir.

“Kamu Düzeni”ni sağlamakla görevli bir kurumun başı,“kamu düzeni”nin darbe aldığı bir dönemde yaptığı ziyaretler gözlerden kaçırılmamalıdır.

Diyarbakır’da Sözde Kürdistan bayrağının yanına resmi asılan Mustafa Barzani’nin oğlunun Müsteşar tarafından ziyaret edilmesi tesadüf müdür?

Yaşanan bütün bu gelişmeler; ülkede kamu düzenin de, güvenliğin de adeta kaybolduğunu gözler önüne sermektedir.

AKP’nin “İstahbaratı tek elde topluyoruz”,“kamu düzeni ve güvenliğini tessis edeceğiz” söylemi iflas etmiş;süreç bölücülere hayat vermiştir"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset