Eğitimi yumrukla konuştular

AK Parti tarafından hazırlanan eğitimde 4+4+4 sistemiyle ilgili tasarının görüşüldüğü Meclis Milli Eğitim Komisyonu'nda tansiyon çok yükseldi. Komisyonda yumruklaşmaya varan kavga çıktı..CHP ve AK Partili vekiller arasındaki kavga yumruklaşma noktasına ka

Eğitimi yumrukla konuştular

AK Parti tarafından hazırlanan eğitimde 4+4+4 sistemiyle ilgili tasarının görüşüldüğü Meclis Milli Eğitim Komisyonu'nda tansiyon çok yükseldi. Komisyonda yumruklaşmaya varan kavga çıktı..

CHP ve AK Partili vekiller arasındaki kavga yumruklaşma noktasına kadar geldi. CHP'li Dilek Yılmaz'ın konuşmasının 3 saat sürmesinin ardından Ak Parti'li vekiller bu duruma tepki gösterip konuşma süreleriyle ilgili komisyona dilekçe verdi. Tansiyon iyice yükselince Ak Parti ve CHP'li vekiller yumruklaşmaya varan kavga çıktı. Kavga komisyon başkanı Nabi Avcı'nın verdiği arayla sakinleşti.

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Meclis Milli Eğitim Komisyonu'nda, 12.5 saat konuşarak tasarıyı protesto etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset