Aykan: Kavgalı eve kız verilmez

Aykan, Taraf Gazetesinin yayımladığı belge ile ilgili yazılı açıklama yaptı. İşte Aykan'ın açıklaması: “Taraf gazetesinin yayını ile ülkemizin gündemine bomba gibi oturan, genel kurmayda hazırlandığı iddia edilen belge konusu hafife alınacak bir konu deği

Aykan: Kavgalı eve kız verilmez
Aykan, Taraf Gazetesinin yayımladığı belge ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

İşte Aykan'ın açıklaması:
“Taraf gazetesinin yayını ile ülkemizin gündemine bomba gibi oturan, genel kurmayda hazırlandığı iddia edilen belge konusu hafife alınacak bir konu değil, ülkemizin bugünü ve geleceği açısından son derece hayati bir konudur”

“Belgenin gerçek veya sahte olması yukarıdaki endişelerimizi ortadan kaldırmıyor, tam tersine artık bıçağın kemiğe dayandığını, ülkenin bu yükleri taşıyamaz hale geldiğini, bu süreçte hep beraber kaybettiğimizi görmemiz gerektiğini hatırlatmaktadır”

“Ordumuz peygamber ocağıdır. Alternatifi yoktur. Gözümüzün nuru gibi korunmalı ve itibarı yükseltilmelidir. Hepsi doğru, ancak bu kurumumuzun itibarını öncelikle kendi mensupları muhafaza etmelidir”

“1950'den bugüne ihtilaller, müdahaleler ve sonuçsuz kalmış teşebbüsleri alt alta koyarak tabloya bakınca yukarıdaki titizliğin ne kadar yerine getirildiğinin tartışmalı olduğu net biçimde görülecektir”

“Bugün sevinerek ifade edeyim ki neredeyse bütün siyasi partilerimiz, sivil toplum örgütlerimiz, medyamız ve kamuoyunun ortaya koyduğu demokrasi ve milli irade istikametindeki tavır yılların tecrübesinin sonucudur”

“Bu konu bir partinin değil devletin sorunudur. Bir sonuca bağlanmaz ve herkesi tatmin edici bir sonuca ulaşılmaz ise ülke maalesef kan kaybetmeye devam edecektir”

“Yirmi milyon kilometrekareyi aşkın bir toprak parçası üzerinde imparatorluk yönetmiş bir milletin evlatlarının bu gün dünya önünde sergilediği bu konum iftihar edilecek bir tablo değildir”

“Hep beraber, hepimiz aklımızı başımıza alarak şehit kanlarıyla sulanmış bu mübarek topraklarda düşmanlarımızı sevindirecek hareketlerden süratle uzaklaşmalıyız”
“Aksi halde bir dünya devleti ve gücü olmak isteyen Türkiye yerine kavgalarla boğuşan ve güç kaybeden, insanını mutlu kılamayan bir ülke görüntüsüne dönüşeceğiz ve hep beraber kaybedeceğiz”

Unutmayalım kavgalı eve kız verilmez.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler