Ak Parti'de hangi aday önde?

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekili seçimleri öncesinde aday adaylığı yarışı sürüyor.Görevlerinden istifa eden birçok isim Milletvekili aday adaylığı için başvurularını yapmaya başladı. Bu isimlerden bir tanesi de 6.5 yıl Sağlık Bakanlığı

Ak Parti'de hangi aday önde?

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekili seçimleri öncesinde aday adaylığı yarışı sürüyor.

Görevlerinden istifa eden birçok isim Milletvekili aday adaylığı için başvurularını yapmaya başladı. Bu isimlerden bir tanesi de 6.5 yıl Sağlık Bakanlığı’nda müsteşarlık görevinde bulunan Prof. Dr. Nihat Tosun.

Ak Parti’den aday adayı olan Nihat Tosun’un Genel Merkez tarafından yapılacak olan aday belirleme çalışmalarında Trabzon’dan çıkarılacak olan 6 milletvekili adayı arasında ilk sıralarda yer alacağı öğrenildi. Milletvekili seçilmesinin ardından ise Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığı görevini yürüttüğü dönemlerde yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle belirlenecek yeni kabinde Sağlık Bakanı olması beklenen isimler arasında adı geçiyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset