5 Adayın CV'leri Başbakan'da

Trabzon AK Parti il başkanlığı için kimin atanacağı dört gözle bekleniyor. Eski il başkanı Ahmet Metin Genç'in milletvekili adayı olmasından sonra geçiçi olarak il başkanlığını Erdoğan Beder yürütüyor.  Kongre tarihinin belli olmamasından dolayı gözler bu

5 Adayın CV'leri Başbakan'da

Trabzon AK Parti il başkanlığı için kimin atanacağı dört gözle bekleniyor. Eski il başkanı Ahmet Metin Genç'in milletvekili adayı olmasından sonra geçiçi olarak il başkanlığını Erdoğan Beder yürütüyor.

 

Kongre tarihinin belli olmamasından dolayı gözler bu kez Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın iki dudağının arasında çıkacak olan kelimeye bağlı kaldı. Trabzon AKP İl başkanlığı için 5 adayın ismi geçiyor. Muhammet Balta, Mehmet Çelik, Erdoğan Beder, İsmail Sağlam ve Mustafa Yanmıştan birinin il başkanı olması bekleniyor. 5 il başkanı adayının CV'leri ve dosyaları Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın masasının üzerinde durduğu öğrenildi. Başbakan Erdoğan ayrıca Bakan Faruk Özak ve diğer milletvekillerinin de görüşlerini aldıktan sonra Trabzon il başkanlığı için isimleri geçen adaylardan birinin atamasını yapacak.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler