Paramparça yeni bölümde Cihan'a şok

Ekranların sevilen dizilerinden Paramparça bu akşam 64. bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Ekranların sevilen dizilerinden Paramparça bu akşam 64. bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Star tv de yayınlanan ve Erkan Petekkaya'nın başrolünde olduğu dizide bu hafta neler olacak?

Paramparça 64. bölümde; Harun ve Dilara'nın yeni bir hayatın planlarını yaparken Maide hanımın telefonu herşeyi değiştirir. Maide hanım, Demir Alaz'ın Cihan'ın çocuğu olduğunu söylemiştir. Dilara ise Ozan'a Harun'u sevdiğini söylemesinin ardından düşünmediği bir durum vardır.

Bu itiraf Candan ile Ozan'ın beraberliğine kadar dokunur. Cihan, Candan ile Ozan'ın samimi fotoğraflarını görünce şok olur. Diğer taraftan Cihan, Ayşe'ye her geçen gün daha çok aşık olurken, Dilara'ya boşanmak istediğini açıklar. Dilara bu sözleri normal karşılarken, Cihan, Harun ve Dilara'nın görüştüklerini öğrenir.

Merakla takip edilen dizi Paramparça her Pazartesi günü saat 20.00'de ekranlara geliyor. Dizinin kadrosunda Petekkaya'nın yanı sıra, Ebru Özkan, Barış Falay, Ahu Yağtu, Nursel Köse, Alina Boz, Leyla Tanlar, Cemal Hünal, Tolga Tekin, Hümeyra, Güneş Emir, Şükran Ovalı, Burak Tozkoparan, Civan Canova, Ertuğrul Postoğlu, Elvin Aydoğdu, Aslıhan Kapanşahin, Efecan Şenolsun bulunuyor.

Dizinin senaryosunu Yıldız Tunç kaleme alırken yönetmenliğini ise Altan Dönmez üstleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem