Ofspor'da galibiyet sevinci

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta, Tarsus İdman Yurdu'nu 1-0 yenen Ofspor'un teknik direktörü Tolgay Kerimoğlu, ilk yarıyı 3 puanla kapattıkları için mutlu olduklarını söyledi.Kerimoğlu,  yaptığı açıklamada, Tarsus İdman Yurdu karşısında iyi oynadıklarını be

Ofspor'da galibiyet sevinci

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta, Tarsus İdman Yurdu'nu 1-0 yenen Ofspor'un teknik direktörü Tolgay Kerimoğlu, ilk yarıyı 3 puanla kapattıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Kerimoğlu,  yaptığı açıklamada, Tarsus İdman Yurdu karşısında iyi oynadıklarını belirterek, "Ortaya koyduğumuz futbolla daha farklı kazanabilirdik. Bilhassa maçın son yarım saatinde bulmuş olduğumuz önemli pozisyonlarımız vardı. Değerlendirebilmiş olsaydık, skor daha farklı olabilirdi. Sonuçta bizim için önemli olan 3 puandı ve aldık" dedi.

İlk yarıyı 3 puanla kapattıkları için mutlu olduklarını dile getiren Kerimoğlu, "İkinci yarıya daha güçlü girmek istiyoruz. Bu nedenle devre arasında savunma, orta saha ve forvet bölgelerine olmak üzere takıma 4 takviye yapmayı düşünüyoruz. Bazı futbolcularla görüşme halindeyiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler