Taraftara kombine müjdesi!

Trabzonspor 2010-2011 sezonunda oynayacağı Spor Toto Süper Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarında geçerli olan kombine kartları ikinci yarı öncesi yarı fiyatına satışa sunulacak.Buna göre özellikle İstanbul’da oynanan Büyükşehir Belediyespor müsaba

Taraftara kombine müjdesi!

Trabzonspor 2010-2011 sezonunda oynayacağı Spor Toto Süper Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarında geçerli olan kombine kartları ikinci yarı öncesi yarı fiyatına satışa sunulacak.

Buna göre özellikle İstanbul’da oynanan Büyükşehir Belediyespor müsabakasında tribünleri dolduran büyük taraftar kitlesinin karşılığı olarak Trabzon’daki 13 bin kombine biletin az olduğu yönünde görüşe sahip olan yönetim kurulu ikinci yarıda bu sayının artması beklentisine girdi.

Başkan Sadri Şener, İstanbul’da yaşanan muhteşem tablo karşısında gururlandığını belirterek, “Ligin ikinci devresinde H.Avni Aker Stadı tribünlerinin tamamının kombine kart olarak satılması en büyük hayalimdir. İstanbul’da 50 binin üzerinde taraftar toplarken Trabzon’da kombine kartlar 13 binler düzeyinde seyretmemelidir ” dedi.

Trabzonspor kulübünden Taraftarların Büyükşehir Belediyespor maçında olduğu gibi bundan sonra oynanacak müsabakalarda da aynı desteği sürdüreceklerine ve kombine kartlara ilgi göstereceklerine inanıldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor