Vali Kızılcık: Paniğe gerek yok

Trabzon Valisi Dr Recep Kızılcık'tan öğrenci velilerini rahatlatan açıklama. Vali Kızılcık haber61.net'e yaptığı açıklamada okullarda paniği gerektirecek bir durum olmadığını açıkladı. Domuz gribi salgını konusunda Trabzon'un en iyi durumda olan kentlerde

Vali Kızılcık: Paniğe gerek yok


Trabzon Valisi Dr Recep Kızılcık'tan öğrenci velilerini rahatlatan açıklama.

Vali Kızılcık haber61.net'e yaptığı açıklamada okullarda paniği gerektirecek bir durum olmadığını açıkladı.

Domuz gribi salgını konusunda Trabzon'un en iyi durumda olan kentlerden biri olduğuna değinen Vali Kızılcık” Domuz gribi şüphesiyle bir çok kişi gözlem altına alındı. Ancak sadece bir öğrencimizde domuz gribi çıktı.

Onunda durumu iyi ve tedavisi hastanede sürüyor .Biz de çok şükür şuana kadar da ölüm yok. Türkiye'de domuz gribinin en hafif seyrettiği illerden biri

Bugüne kadar Trabzon'da okullarda toplam 16 hasta tespit edildi. Hepsinin durumu iyi , 15'i evde tedavisini sürdürürken, sadece biri hastanede gözlem altında.

Bize ulaşan vakalarda tedbirleri alıyoruz. Trabzon'da kimse panik etmesin. Her türlü tedbir zamanında alınıyor. Her şey gayet iyi gidiyor. Trabzon bu hastalığın en hafif seyrettiği illerden biridir.Korkulacak bir durum yok .

İlgili Haberler:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel