Başbakan'a suikast hazırlığı

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Adana mitingi sırasında suikast hazırlığında oldukları iddiasıyla gözaltına alınan biri kadın 5 kişi adliyeye sevk edildi.Yaklaşık 15 gündür izlenen ve soyadı açıklanmayan Arzu adlı kadının telefon

Başbakan'a suikast hazırlığı
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Adana mitingi sırasında suikast hazırlığında oldukları iddiasıyla gözaltına alınan biri kadın 5 kişi adliyeye sevk edildi.

Yaklaşık 15 gündür izlenen ve soyadı açıklanmayan Arzu adlı kadının telefonda "Başbakan'a suikast düzenlesek mi mi?" sözleri teknik takibe takılınca Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Arzu adlı kadın ile bağlantılı olduğu düşünülen 4 kişiyi gözaltına aldı.

Emniyette 5 kişinin sorgulaması sürürken, Adana Valisi İlhan Atış ise gözaltına alınan kişilerle ilgili incelemenin devam ettiğini şu an için açıklama yapmayacağını bildirdi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki sorgulamaları tamamlanan 5 kişi, adli tıp kurumundan rapor alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem