Haydi Trabzonlu TRT1 başına

TRT 1'de başlayan ve 13 kulübün katıldığı Altın adımlar halk oyunları yarışmasının ilk haftasında Trabzon İMECE folklor merkezi Gençlik Kulübü derneği büyük başarı göstererek geçen hafta 1.'liği elde etti. TRT 1'de 12 Nisan Cumartesi günü akşamı canlı yay

Haydi Trabzonlu TRT1 başına

TRT 1'de başlayan ve 13 kulübün katıldığı Altın adımlar halk oyunları yarışmasının ilk haftasında Trabzon İMECE folklor merkezi Gençlik Kulübü derneği büyük başarı göstererek geçen hafta 1.'liği elde etti.

TRT 1'de 12 Nisan Cumartesi günü akşamı canlı yayında yayınlanan yarışmada Trabzon horonu ile yer alan İMECE derneği gerek jüriden aldığı puanlar, gerekse SMS yolu ile halktan aldığı oylarla ilk programın birincisi olurken, 19 Nisan Cumartesi günü (Bu akşam) saat 20.00'da başlayacan elemeler öncesinde de iddiasını ortaya koydu.

Müjde Ar, Aşkın Nur Yengi, Yavuz Bingöl, Ahmet Demirdağ ve Yılmaz Erdoğan'dan oluşan jüriden 484 puan alan İMECE derneği 13 hafta sürecek olan yarışma sonrasında da 1. cilik koltuğundan kalkmak istemiyor.

Dernek Başkanı Hüseyin Tahmaz, 1. olmalarının kendilerini mutlu ettiğini ve ileriki haftalar için moral bulduklarını belirterek, “Trabzon horonu ile ilk haftada birinci olmamız var olan güvenimizi daha da arttırdı. Trabzon ve Doğu Karadeniz bölgesini temsilen bu yarışma içinde bulunuyoruz. SMS ile bize destek veren herkeze teşekkür ediyoruz. İleriki haftalarda farklı il ve bölgelerden oyunlarla yarışmanın içinde yer almayı planlıyoruz. 13 hafta sürecek yarışmanın son haftasına kadar yarışın içinde olacağımıza inanıyorum” dedi.

Yarışma süresince 112 kod numarası ile yarışacak olan Trabzon temsilcisine oy vermek isteyenlerin 112 yazıp 3717'ye SMS göndererek katkı sağlayabilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel