Neredeydin Hacıosmanoğlu?

7 Haziran Pazar günü yapılacak genel seçim öncesi il il seçim ziyaretlerini sürdüren Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun dünkü durağı Trabzon’du.Atatürk alanında Trabzonlu vatandaşlara hitap eden Başbakan Ahmet Davutoğlu ardından Hüseyin Avni Aker Stadyumunda Tr

Neredeydin Hacıosmanoğlu?

7 Haziran Pazar günü yapılacak genel seçim öncesi il il seçim ziyaretlerini sürdüren Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun dünkü durağı Trabzon’du.

Atatürk alanında Trabzonlu vatandaşlara hitap eden Başbakan Ahmet Davutoğlu ardından Hüseyin Avni Aker Stadyumunda Trabzonspor’un efsane oyuncuları ile maç oynadı.

Sadece kapalı tribünün seyircilere açık olduğu hazırlık maçında Efsaneler Beyaz takım ile Efsaneler kırmızı takım karşılaşması 4-4 beraberlikle tamamlandı.

İşin ilginç tarafı ise Hüseyin Avni Aker Stadyumu böylesi önemli bir organizasyona ev sahipliği yaparken bu organizasyonda Trabzonspor kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yöneticilerinin bulunmaması idi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon mitinginde havaalanı ardından miting alanına giden  ve Cumhurbaşkanı ile bir araya gelmek için yoğun bir çaba sarf eden Hacıosmanoğlu’nun aynı yakınlığı Başbakana göstermemesi kafalarda soru işareti bıraktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor