Nazilli Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Nazilli Belediyesinin Eylül 2015 dönemi olağan Meclis toplantısının 1. Birleşimi 5393 sayılı kanunun 20 Maddesi gereğince Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Belediye Başkan Vekili Erkin Özbek Başkanlığında Nazilli Belediyesi Meclis Toplantı Salon

Nazilli Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Nazilli Belediyesinin Eylül 2015 dönemi olağan Meclis toplantısının 1. Birleşimi 5393 sayılı kanunun 20 Maddesi gereğince Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Belediye Başkan Vekili Erkin Özbek Başkanlığında Nazilli Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda yapılan Belediye Meclisi Toplantısında 9 Gündem Maddesi görüşüldü. Meclis Toplantısının ilk gündem maddesi olan Kadro Unvan değişikliği görüşülerek oy birliği ile karara bağlanırken ikinci gündem maddesi olan kadro ihdasına oy birliği ile karar verildi. Belediye meclis toplantısında üçüncü gündem maddesi olarak görüşülen Zafer Mahallesi 1029 adadaki imar durumu, görüşülerek oy birliği ile karara bağlandı. Meclis toplantısının 4. Gündem maddesi olan Dumlupınar Mahallesi 1201 ada 43 parselde kayıtlı taşınmazın kamulaştırılması için programa alınmasının bir sonraki meclis toplantısında gündeme getirilmesine oy birliği ile karar verildi. Beşinci gündem maddesi olarak görüşülen Sümer Mahallesi 1381 ada 47 parselin kamulaştırmasın yatırım programına alınmasına oy birliği ile karar verildi. Meclisin altıncı gündem maddesinde yer alan Aksu Mahallesi eski İmam Evinin Kuran Kursu yapılmak üzere İlçe Müftülüğüne tahsis edilmesine oy çokluğu karar verildi. Yedinci gündem maddesi olarak görüşülen Eski Ceza evi alanının hâsılat paylaşımı olarak ihale edilmesinin, bir sonraki meclis toplantısında görüşülmesine oy birliği ile karar verildi. Meclisin sekizinci gündem maddesinde Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği gereğince Belediye Başkanı. H.Haluk Alıcık'a yetki verilmesine oy birliği ile karar verildi. Belediye Meclisinde dokuzuncu gündem maddesinde Nezahat İçer'in istifası ile boşalan İmar Komisyonu Üyeliğine Aysel Çimenin getirilmesine, oy birliği ile karar verildi.

Nazilli Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Nazilli Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Nazilli Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam