Trabzonlu şarkıcı bomba gibi geliyor!

Trabzonlu Kubilay Yılmaz pop albümü Vay be! ile müzikseverlerle buluştu. Uzun yıllardır müzikle iç içe olan Kubilay Yılmaz ilk albümü  Vay be!  İle müzik piyasasına hızlı bir giriş yaptı. Albüm için büyük emek sarfeden Kubilay tüm şarkıların söz ve müziği

Trabzonlu şarkıcı bomba gibi geliyor!

Trabzonlu Kubilay Yılmaz pop albümü Vay be! ile müzikseverlerle buluştu.

 Uzun yıllardır müzikle iç içe olan Kubilay Yılmaz ilk albümü  Vay be!  İle müzik piyasasına hızlı bir giriş yaptı. Albüm için büyük emek sarfeden Kubilay tüm şarkıların söz ve müziğine imzasını attı.
İlk albümünün çıkış parçası olan Gurur’un da klip çekimlerinin bittiğini belirten Kubilay Yılmaz çok heyecanlı olduğunu ve bu albümün kendisi için çok değerli olduğunu söyledi.
Vay be! Albümü TTNET gibi resmi müzik paylaşım sitelerinde de yerini almış durumda.

dsc_0001.20130731161814.jpg

Kubilay Yılmaz 1991 yılında Trabzon’da doğdu. Orta ve Lise öğrenimini Trabzon’da gören Yılmaz üniversite eğitimini ise Gümüşhane Üniversitesi’nde tamamladı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Medya