O Ses Türkiye Göksu Acar

O Ses Türkiye'de dün akşam Göksu Acar yarışmada herkesi büyüledi. Türkiye'nin en çok izlenen programlarından olan ve jüri üyeliklerini Murat Boz,Ebru Gündeş,Hadise ve Gökhan-Hakan Özoğuz kardeşlerin yaptığı O Ses Türkiye'nin 7 Aralık'taki son bölümünde G

O Ses Türkiye Göksu Acar

O Ses Türkiye'de dün akşam Göksu Acar yarışmada herkesi büyüledi.

Türkiye'nin en çok izlenen programlarından olan ve jüri üyeliklerini Murat Boz,Ebru Gündeş,Hadise ve Gökhan-Hakan Özoğuz kardeşlerin yaptığı O Ses Türkiye'nin 7 Aralık'taki son bölümünde Göksu Acar isimli yarışmacı yarışmaya damga vurdu.
 
Yalnızlık Senfonisi adlı şarkıyı söyleyen Göksu Acar seyircilerden büyük alkış alırken Gökhan-Hakan kardeşler dışındaki jüri üyelerini kendine döndürmeyi başardı.
 
 

 

O Ses Türkiye'nin 7 Pazartesi Aralık Pazartesi günü yayınlanan bölümünde yarışan  İstanbul'dan katılan 17 yaşındaki Göksu Acar 'Yalnızlık Senfonisi' adlı şarkıyı seslendirdi. O Ses Türkiye'nin 7 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanan dün akşamki bölümünde Göksu Acar sesiyle izleyenleri büyüledi. Göksu Acar, sesini beğenerek kendisine dönen Hadise, Ebru Gündeş ve Murat Boz arasından Murat Boz'u seçerek takımına eklendi.
 
Gecenin ardından Göksu Acar'ın şarkısı sosyal medyada da yayıldı. Yarışmacının şarkıyı söylediği anların videosu izlenme rekoru kırdı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya