Kur'an'daki Züleyha azgın kadın deyince...

Habertürk'te Öteki Gündem programına konuk olan Hidayet Şefkatli Tuksal, programda İslam ve Hurafeler hakkında konuşurken, Hz. Yusuf ile Züleyha arasında yaşanan olayı örnek verdi.ZÜLEYHA AHLAKSIZDITuksal, toplumun Züleyha'yı iyi gösterdiğini halbuki Kur'

Kur'an'daki  Züleyha azgın kadın  deyince...

Habertürk'te Öteki Gündem programına konuk olan Hidayet Şefkatli Tuksal, programda İslam ve Hurafeler hakkında konuşurken, Hz. Yusuf ile Züleyha arasında yaşanan olayı örnek verdi.

ZÜLEYHA AHLAKSIZDI

Tuksal, toplumun Züleyha'yı iyi gösterdiğini halbuki Kur'an-ı Kerim'de Züleyha'nın ahlaksız bir kadın olarak anlatıldığını söyledi. Tuksal, "Züleyha benim için azgın bir kadındır." dedi.



TUKSAL PROGRAMI TERK EDİYORDU

Programın ilerleyen dakikalarında diğer katılımcı Ali Rıza Demircan ile Caner Taslaman arasında da gergin anlar yaşanmaya başladı. Demircan'ın Taslaman'ın konuşmasına izin vermemesi üzerine Hidayet Tuksal programı terk etmek istedi. Moderatör Pelin Çift'in ısrarları karşısında Tuksal programa devam etti.

"ŞU KADINA HADDİNİ BİLDİRİN HOCAM"

Öte yandan programda ilginç bir an yaşandı. Ali Rıza Demircan'a canlı yayında telefon geldi. Hattın diğer ucundaki kişi, telefonu açan Demircan'a "Şu kadına haddini bildirin hocam" diye seslendi. Canlı yayın ortasında gelen telefondan sonra gerginlik bir süre daha devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler