Kocamın Ailesi'ne taze kan: Serenay Aktaş!

Fox TV’nin fenomen dizilerinden olan ve Perşembe akşamları kendi hayran kitlesi bulunan komedi tadından dizi Kocamın Ailesi’ne taze kan arayışları sürerken, ortaya müthiş bir iddia atıldı. Survivor All Star’da güzelliğiyle, hırsıyla, gözyaşlarıyla ve fina

Kocamın Ailesi'ne taze kan: Serenay Aktaş!

Fox TV’nin fenomen dizilerinden olan ve Perşembe akşamları kendi hayran kitlesi bulunan komedi tadından dizi Kocamın Ailesi’ne taze kan arayışları sürerken, ortaya müthiş bir iddia atıldı.

Survivor All Star’da güzelliğiyle, hırsıyla, gözyaşlarıyla ve finali kıl payı kaçırmasıyla akıllara kazınan Serenay Aktaş’ın Kocamın Ailesi dizisinde yeni sezonda boy göstereceği öne sürüldü.

KOCAMIN AİLESİ’NE TAZE KAN SERENAY AKTAŞ

Şafak Bal’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu, başrollerini Yeliz Kuvancı, Yeşim Salkım, Gökhan Alkan, Şehsuvar Aktaş ve Yıldız Kültür gibi dev isimlerin paylaştığı ve yapımcılığını da Mia Yapım’ın üstlendiği fenomen dizi Kocamın Ailesi’nde ‘Miray’ karakterini canlandıran Seray Kaya kendi talebiyle diziden ayrılmıştı.

Kocamın Ailesi’nde yeni sezonda Miray karakterini canlandıracak oyuncuyu arama çalışmalarını sürdüren Mia Yapım, bugün TV8′de yayınlanan ve en çok izlenen yarışması Survivor All Star’da gönüllere taht kuran futbolcu Serenay Aktaş ile görüştü. Anlaşma sağlandığı takdirde Serenay Aktaş’ın partneri ise Ahmet Kayakesen (Fatih) olacak. 

serenay-aktas-151516.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler